Сміттєпереробний завод у Львові збудовано на 25%

Сміттєпереробний завод у Львові збудовано на 25%

У Львові, на вул. Пластовій, 13, триває будівництво сміттєпереробного заводу. Станом на сьогодні він готовий на 25%, зокрема виконано 100% робіт з проєктування та виготовлено 80% робочої документації. Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Наступний етап – монтаж обладнання.

На заводі можна буде переробляти 250 тисяч тонн відходів на рік. Це та кількість відходів, які щодня збирають у Львові. Якщо буде потрібна більша потужність, то технологія дозволить її забезпечити.

Будівельні роботи здійснює польська компанія Control Process S.A. Ця компанія створила кілька заводів. Один із них, найбільш подібний до львівського –  завод у польському Ольштині.

Паралельно з будівництвом заводу у Львові вже працює станція компостування харчових та садово-паркових відходів та триває рекультивація Грибовицького полігону. Роботи з рекультивації виконано на 91%.

Очікується, що на сміттєпереробному заводі буде працювати 184 особи. У найближчий час керівний склад заводу поїде на довготривале навчання у Польщу.

Нагадаємо, На Львівщині поліцейські затримали злочинців, які збували кокаїну на 8 млн грн щомісяця

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові 68% жителів підтримують будівництво сміттєпереробного заводу у місті У Львові 68% жителів підтримують будівництво сміттєпереробного заводу у місті
Львів'яни позитивно ставляться до проєкту будівництва сміттєпереробного заводу на вулиці Пластовій. Однак не подобається ця ідея лише 18,5% містян.
Сміттєпереробний завод у Львові запрацює вже з наступного року Сміттєпереробний завод у Львові запрацює вже з наступного року
Сміттєпереробний завод у Львові готовий вже майже на 25%, кажуть у міськраді. Планується, що він офіційно запрацює вже з наступного року
Вбивця фронтмена львівського рок-гурту "Лесик Band" зізнався у скоєному злочині та отримав вирок суду Вбивця фронтмена львівського рок-гурту "Лесик Band" зізнався у скоєному злочині та отримав вирок суду
Підозрюваний у вбивстві повністю визнав свою провину та признався у скоєному вбивстві, яке трапилось 7 квітня 2020 року. За скоєне на зупинці громадського транспорту чоловік отримав 10 років ув'язнення.
Loading...
Load next