У Львові тестуватимуть обладнання системи оповіщення

У Львові тестуватимуть обладнання системи оповіщення

У Львові 6 та 7 квітня фахівці проводитимуть тестування роботи системи оповіщення, зокрема блоків оповіщення універсальних, які мають функцію озвучення текстових повідомлень. Мешканців просять зберігати спокій. 

Про це повідомляє Львівська міська рада.

6 та 7 квітня одноразово у проміжку з 10:00 до 13:00 будуть запущені блоки оповіщення, з яких лунатиме голосове повідомлення: «Проводиться перевірка системи оповіщення в режимі онлайн. Час передачі --:--». Тестування проводитимуть без включення сирен.

Нагадаємо, Розбій на Сихові: двоє судимих пограбували 60-річного чоловіка

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Тестування на ВІЛ: у Львові проводять тренінги для сімейних лікарів Тестування на ВІЛ: у Львові проводять тренінги для сімейних лікарів
У місті тривають тренінги сімейних лікарів з консультування та тестування на ВІЛ. Що дозволятиме вчасно й швидко виявляти це захворювання
Загроза ракетної атаки: чому на Львівщині часто лунають сирени (відео) Загроза ракетної атаки: чому на Львівщині часто лунають сирени (відео)
Не нехтуйте сигналами тривоги!
У Львові доступ до ресторанів нададуть лише вакцинованим або за ПЛР-тестом (відео) У Львові доступ до ресторанів нададуть лише вакцинованим або за ПЛР-тестом (відео)
Міська комісія ТЕБ і НС вирішила все ж таки посилити карантинні обмеження у Львові внаслідок стрімкого поширення коронавірусу серед населення. Зокрема, учні 5-11 класів переходять на дистанційне навчання, а також призупиняють планові госпіталізації та операції у лікарнях.
Loading...
Load next