На кордоні з Польщею вилучили взуття, яке намагалися перевезти прикриваючись благодійним фондом

На кордоні з Польщею вилучили взуття, яке намагалися перевезти прикриваючись благодійним фондом
На кордоні з Польщею вилучили партію взуття, яку жінка намагалася перевезти прикриваючись благодійним фондом

На кордоні з Польщею вилучили партію взуття, яку жінка намагалася перевезти прикриваючись благодійним фондом. При проходженні контролю вона обрала смугу руху «червоний коридор». Згідно декларації у вантажівці була понад тонна гуманітарки: одяг, текстиль, взуття, засоби гігієни, харчові продукти тощо. Цю допомогу якраз і везли одному з благодійних фондів у Києві. Однак з’ясувалося, що з понад 190 пар взуття лише 2 й везли на потреби цієї організації. Його тимчасово вилучили. За цим фактом склали адміністративний протокол.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Перед кордонами з Польщею утворилися затори через нерозчищені від снігу траси Перед кордонами з Польщею утворилися затори через нерозчищені від снігу траси
Через нерозчищені від снігу траси на під‘їздах до пунктів пропуску – ускладнений рух.
У Львові спіймали чоловіка, який за $6 тисяч переправляв призовників через кордон (відео) У Львові спіймали чоловіка, який за $6 тисяч переправляв призовників через кордон (відео)
Троє ділків забезпечили включення військовозобов’язаного чоловіка до інформаційної бази даних «Шлях», що надає можливість безперешкодного виїзду за рубіж в умовах воєнного часу. 
Наступ польських фермерів стає дедалі масштабнішим Наступ польських фермерів стає дедалі масштабнішим
Поки одні страйкарі спустошували 8 українських вагонів з зерном, інші озброювалися цвяхами
Loading...
Load next