Підробка водійського посвідчення: львівські поліцейські виявили нові факти фальсифікації

Підробка водійського посвідчення: львівські поліцейські виявили нові факти фальсифікації

Ще три випадки, ймовірно, підроблених водійських посвідчень, виявили патрульні.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Один із випадків, стався на вулиці Стрийській. Там патрульні виявили, ймовірно, підроблене посвідчення водія у 33-річного керманича, на автомобілі Citroen Berlingo. Він пред‘явив інспекторам водійське посвідчення, у якому інформація про категорію різнилася з інформаційною базою.

Інший випадок, ймовірно, підробленого посвідчення водія, екіпаж патрульних виявив на автодорозі Київ — Чоп. Під час перевірки документів порушника швидкісного режиму, 38-річний мешканець Івано — Франківщини пред‘явив поліцейським водійське посвідчення, у якому, згідно з інформаційними базами, на одну категорію більше.

Сьогодні, близько 11-ї години, патрульні зупинили транспортний засіб Volkswagen Caddy, водій якого порушив ПДР. Під час перевірки посвідчення водія, поліцейські виявили розбіжність категорій водія з інформаційними базами, адже у наданому документі на 6 категорій більше. Також відрізнявся рік видачі водійської картки.

На місці працювали слідчі. За використання підроблених документів громадянам може загрожувати кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, "Політологу" Медведчука повідомлено про підозру

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Торгували наркотиками та психотропами: поліцейські припинили діяльність злочинної групи на Львівщині (відео) Торгували наркотиками та психотропами: поліцейські припинили діяльність злочинної групи на Львівщині (відео)
5 жителів Львова та області налагодили незаконний збут «канабісу», «амфетаміну» та «МДМА».
У центрі Львова зупинили водійку «BMW», яка возить з собою наркотики У центрі Львова зупинили водійку «BMW», яка возить з собою наркотики
У центрі Львова за порушення ПДР зупинили «BMW». Водійка поводилася підозріло, тому її обшукали й знайшли пакетики з порошкоподібною речовиною білого кольору.
У Львові затримали чоловіка, який продавав канабіс У Львові затримали чоловіка, який продавав канабіс
У Львові затримали ще одного розповсюджувача психотропів. Тепер чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі
Loading...
Load next