ДТП у Львові: на перехресті із непрацюючим світлофором зіткнулися кросовер та мотоцикл (відео)

ДТП у Львові: на перехресті із непрацюючим світлофором зіткнулися кросовер та мотоцикл (відео)
На перехресті вулиць Кульпарківська – Антоновича сталася ДТП. Одного з водіїв ушпиталили.

Переломи стегна, ноги, пальців та розбитий транспорт – наслідки ДТП у Львові. На перехресті вулиць Кульпарківської та Антоновича із непрацюючим світлофором зіткнулися кросовер та мотоцикл. Удар був настільки сильним, що транспортні засоби зазнали серйозних пошкоджень: передня частина автівки потрощена, у мотоцикла аж відлетіло колесо. На місці події працювали поліцейські.

В першу чергу потрібно з’ясувати, як воно сталось, за яких умов, постраждалі особи.

Спільно зі слідчим по ДТП встановлюємо деталі, допомагаємо, надаємо допомогу – все, що в наших силах, - розповідає Андрій Терлецький, інспектор патрульної поліції Львівщини.

Попередньо, один із водіїв не надав перевагу в русі іншому. Кермувальник автомобіля не постраждав, а от 26-річного мотоцикліста з численними переломами та закритою черепно-мозковою травмою  ушпиталили. До слова, на прилеглих до перехрестя дорогах утворилися значні затори, водночас цю ділянку патрульні не перекривали.

Не працюють світлофори на даний момент, тому потрібно здійснювати регулювання руху. Щоб забезпечити.

Нормальний рух для транспортних засобів, щоб також не було ДТП, - додає Андрій Терлецький, інспектор патрульної поліції Львівщини.

ДТП спричинила незручності й для громадського транспорту. Зокрема тролейбусів. Довелося залучати аварійну службу.

Я бачив ДТП, а я об’їжджав – штанга впала, зачепилася за дроти.

Пробують тепер зняти, щоб можна було зрушити тролейбус з місця, - розповідає Микола, водій тролейбуса.

Чому на доволі складному перехресті не працювали ані світлофори, ані камера безпеки міста у «Львівавтодорі» наразі не повідомляють. Зазначимо, до кінця дня їхню роботу відновили. Загалом ж, за даними патрульної поліції, від початку року на Львівщині інспектори зафіксували близько 150 дорожньо-транспортних пригод за участю мотоциклістів та скутеристів, 12 осіб загинуло.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Втік з місця ДТП: у Львові водій маршрутки збив двох жінок, одна загинула (фото, відео) Втік з місця ДТП: у Львові водій маршрутки збив двох жінок, одна загинула (фото, відео)
Аварія сталася сьогодні близько 6 години ранку, на перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи.
Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку
У Львові внаслідок наїзду автомобіля "Ford Fusion" біля торгового центру у центрі міста постраждала жінка, яка йшла по тротуару.
На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео) На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок, одне яке є поліцейським - постраждало троє осіб. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини аварії.
Loading...
Load next