Коменданська година на Львівщині у Великдень залишиться без змін

Коменданська година на Львівщині у Великдень залишиться без змін

Про це поінформував начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Другий рік поспіль відзначатимемо Воскресіння Христове в умовах воєнного стану. У зв’язку з цим тривалість комендантської години у нашій області залишається незмінною – з 00:00 до 05:00. Це означає, що з 00:00 до 05:00 не можна перебувати на вулиці та у громадських місцях без спеціальних перепусток і документів, що посвідчують особу,- пояснив очільник області.

Богослужіння у храмах області заплановані таким чином, що у Велику суботу їх будуть завершувати до початку комендантської години, а у Великодню неділю – розпочинати після комендантської години, з урахуванням часу на доїзд до церков.

Не забувайте про ницість ворога. Подбайте про свою безпеку. Не ігноруйте повітряних тривог. Пам’ятайте про тих, завдяки кому ще один Великдень настане – наших захисників і захисниць, які зараз на передовій, - наголосив Максим Козицький.

Нагадаємо, У Львові судитимуть уродженця Маріуполя, який робив закладки з наркотиками

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині змінилася комендантська година (відео) На Львівщині змінилася комендантська година (відео)
Відтепер в області комендантська година триватиме з 23:00 до 6-ї ранку.
Львів’яни створили онлайн-курси для людей із вадами зору (відео) Львів’яни створили онлайн-курси для людей із вадами зору (відео)
По завершенню курсів, незрячі та слабозорі зможуть знайти роботу.
На Львівщині затримали ділків, які за винагороду допомагали чоловікам уникнути мобілізації На Львівщині затримали ділків, які за винагороду допомагали чоловікам уникнути мобілізації
На Львівщині затримали ділків, які за винагороду допомагали чоловікам призовного віку уникнути мобілізації
Loading...
Load next