На Львівщині померла найнижча мама в Україні (фото)

На Львівщині померла найнижча мама в Україні (фото)
Десять років тому Марія Українець стала найнижчою породіллею на території країни. Проте, згодом у неї діагностували онкологічне захворювання, втім 25 вересня вона померла.

У місті Червоноград, що на Львівщині в ніч на суботу, 25 вересня, померла найнижча мама України Марія Українець. Упродовж тривалого часу жінка боролася з онкологічним захворюванням, а понад усе на світі Марія мріяла погуляти на весіллі донечки та дочекатися онуків. Про це повідомила керівниця благодійного фонду “Здійснити мрію” Уляна Флишко на своїй сторінці у Facebook.

Марії Українець більше з нами немає... Боже, прийми її душу до себе, - написала жінка.

Українець мала діагноз гіпофізарний нанізм - карликовість. Жінка народилася з нормальною вагою - 3 кг 600 г, однак в підлітковому віці перестала рости. Проте, навіть при зрості всього 96 сантиметрів та з вагою у 26 кілограмів, у 2011 році Марія народила доньку Вероніку й стала найнижчою матір’ю в Україні

У Марії також був чоловік, який був зростом 1,87 см, проте він помер декілька років тому – його сильно побили на вулиці, тож жінка самостійно виховувала донечку. Після цього у Марії Українець діагностували онкологічне захворювання. Жінка довгий час боролась із хворобою та навіть перенесла важку операцію, проте рак виявився сильнішим і 25 вересня він забрав життя рекордсменки.

 

Читайте також
На Львівщині поблизу Червонограда у кар'єрі втопився неповнолітній хлопчик На Львівщині поблизу Червонограда у кар'єрі втопився неповнолітній хлопчик
Поблизу Червонограда рятувальники витягли із місцевого кар'єру на берег тіло 11-річного хлопчика.
Трагічна ДТП на Львівщині: у поліції уточнили, що загинули троє (відео) Трагічна ДТП на Львівщині: у поліції уточнили, що загинули троє (відео)
Вантажівка врізалась у бетонну електроопору, а опісля – в одноповерховий продуктовий магазин, від удару частина будівлі обвалилася.
Зіткнення з автопоїздом у селі Тухолька: пасажир мікроавтобуса загинув Зіткнення з автопоїздом у селі Тухолька: пасажир мікроавтобуса загинув
Унаслідок ДТП у селі Тухолька Стрийського району загинув 57-річний пасажир мікроавтобуса
Loading...
Load next