LEV Development та SENSAR Development представили новий проєкт – апарт-комплекс поблизу Яремче

LEV Development та SENSAR Development представили новий проєкт – апарт-комплекс поблизу Яремче
Представники компанії LEV Development та SENSAR Development представили новий проєкт Smart Hill & WOL by Ribas. Це апарт-комплекс, який розташовуватиметься поблизу мальовничих гір у Яремче

Представники компанії SENSAR Development представили свій новий проєкт Smart Hill & WOL by Ribas. Це апарт-комплекс, який розташовуватиметься поблизу мальовничих гір у Яремче.
 


Ми пропонуємо зразу купити маленьку площу від 13 кв м до 24 кв м. Ми пропонуємо зробити ремонт від компанії-забудовника, укласти договір на управління, на керування для здачі в оренду. Тобто ви купуєте майже готовий бізнес. Й цим Smart Line вірізняється від простої купівлі квартири. Й що найголовніше це тільки топові місця. Це або центри міста чи проїзні дороги й так далі, - розповідає CEO, засновник SENSAR Development Марк Марченко.
 

Партнерами у цьому проєкті також виступає компанія LEV Development, що зараз спільно працюють над подімним коплексом у Львові.

Ми в цьому переконалися протягом 6-ти місяців нашої співпраці й наш спільний проєкт, який зараз втілюється у Львові на вулиці Шевченка вже показав дуже значний результат й протягом 4-х місяців будівельних робіт збудовано вже 7 поверхів й розпочинається вже облаштування зовнішніх стін. Тому я переконаний, що в нашому проєкті в Яремче, який ми спільно також з цією прекрасною, чудовою компанією будемо працювати й буде такий самий успіх, - зазначає співзасновник компанії LEV Development Олександр Островський.

Девелопери пропонують інвесторам вигідні умови та супровід впродовж усього процесу придбання нерухомості.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Старт продажу нової секції ЖК Perfect life (фото) Старт продажу нової секції ЖК Perfect life (фото)
Життя у комплексі бізнес-класу PERFECT LIFE  — як відпочинок на курорті, але трохи краще, адже тут буде ваш дім.
Запаркуйся влітку: зручне та ефективне паркування від компанії «Lev Development» Запаркуйся влітку: зручне та ефективне паркування від компанії «Lev Development»
Лише до 31-го липня унікальна можливість придбати будь-яке паркомісце у ЖК «OBRIY 3» на Малоголосківській з розтермінуванням до 2-х років та першим внеском лише 10%.
"Живи, працюй, відпочивай": у Львові відкрили бронювання квартир у новому житловому комплексі (відео) "Живи, працюй, відпочивай": у Львові відкрили бронювання квартир у новому житловому комплексі (відео)
Компанія "LEV Development" офіційно відкрила старт бронювання квартир у новому інноваційному житловому просторі "Perfect Life".
Loading...
Load next