"Живи, працюй, відпочивай": у Львові відкрили бронювання квартир у новому житловому комплексі (відео)

"Живи, працюй, відпочивай": у Львові відкрили бронювання квартир у новому житловому комплексі (відео)
Компанія "LEV Development" офіційно відкрила старт бронювання квартир у новому інноваційному житловому просторі "Perfect Life".

Сьогодні компанія "LEV Development" офіційно відкрила старт бронювання квартир у новому інноваційному житловому просторі "Perfect Life".

Це є житловий комплекс бізнес-класу з концепцією "Живи, працюй, відпочивай". Поруч з парком розташована лісопарк, озеро і мальовнича природа. На території комплексу буде усе необхідне для вирішення щоденних питань. Це дитячий садочок, школа, комерція, спа та фінтес-зона, а також барбекю зона для відпочинку мешканців, - наголосила керівниця відділу продажу компанії "LEV Development" Іванна Іванків.

Для додаткової безпеки та комфорту мешканців, територія буде закритою від сторонніх осіб. Також передбачений підземний паркінг, щоб на подвір’ї не скупчувалися автівки та не заважали прогулюватися мальовничою місциною. На вибір тут є квартири від 37 до 85 квадратних метрів.

Родзинкою даного ЖК будуть останні поверхи, представницькі поверхи. Які забезпечені додатковою приватністю та безпекою. З ексклюзивними дизайнерським холом та вражаючим краєвидом на лісопарк та на місто, - додала керівниця відділу продажу компанії "LEV Development" Іванна Іванків.

Розташовуватиметься інноваційний житловий простір "Perfect Life" у Львові наприкінці вулиці Личаківської при в’їзді у Винники. Якщо вас зацікавила ця пропозиція від "LEV Development", то дізнатися більше ви зможете на сайті компанії. 

 

Читайте також
Відкриття нового відділу продаж: у Сокільниках збудують сучасний житловий комплекс (відео) Відкриття нового відділу продаж: у Сокільниках збудують сучасний житловий комплекс (відео)
Компанія "LEV Development" відкрила у Сокільниках відділ продажу квартир у новому ЖК FEEL HOUSE.
Старт продажу нової секції ЖК Perfect life (фото) Старт продажу нової секції ЖК Perfect life (фото)
Життя у комплексі бізнес-класу PERFECT LIFE  — як відпочинок на курорті, але трохи краще, адже тут буде ваш дім.
У Львові розпочали роботи зі зведення нового житлового комплексу FEEL HOUSE (відео) У Львові розпочали роботи зі зведення нового житлового комплексу FEEL HOUSE (відео)
Представники компанії LEV Development урочисто заклали наріжний камінь та розпочали роботи зі зведення нового житлового комплексу FEEL HOUSE.
Loading...
Load next