Запаркуйся влітку: зручне та ефективне паркування від компанії «Lev Development»

Запаркуйся влітку: зручне та ефективне паркування від компанії «Lev Development»
Лише до 31-го липня унікальна можливість придбати будь-яке паркомісце у ЖК «OBRIY 3» на Малоголосківській з розтермінуванням до 2-х років та першим внеском лише 10%.

Проблема з паркуванням у Львові існувала завжди. Відповідних місць, де можна залишити свою автівку не вистачає, в той час, як водіїв стає дедалі більше. Тому підземні паркінги під час будівництва нових житлових комплексів дозволяють покращити цю ситуацію, - розповідають у компанії «Lev Development». Тому для зручності та комфорту мешканців свого нового житлового комплексу запустили спеціальну акцію.

До 31 липня компанія «Lev Development» дає унікальну можливість придбати паркомісце у ЖК «OBRIY 3», що знаходиться за адресою вулиця Малоголосківська, з мінімальним внеском 10% та розтермінуванням до 2-х років, - розповіла керівниця відділу продажу компанії «Lev Development», Іванна Іванків.

Переваги підземного паркінгу важко переоцінити, - кажуть у компанії «Lev Development».

Підземний паркінг це зручно. Оскільки ви не витрачаєте зайвий час на пошуки місця, де залишити свій автомобіль. Також є можливість піднятися ліфтом на поверх, де розташована ваша квартира, - додала керівниця відділу продажу компанії «Lev Development», Іванна Іванків.

Детальніше ознайомитися з пропозицією ви зможете на сайті компанії «Lev Development». Зазначимо, що ЖК «OBRIY 3» планують здати в експлуатацію вже до кінця цього року.

 

Читайте також
У Львові запрацювало ще 6 нових майданчиків для паркування У Львові запрацювало ще 6 нових майданчиків для паркування
Місця (загалом 115) розташовані на вулицях Котлярській, Горської, Тобілевича, Політехнічній, Русових та пл. Липневій.
Loading...
Load next