На Великдень у Львові прогнозують до 19° тепла

На Великдень у Львові прогнозують до 19° тепла

У неділю 16 квітня, на Великдень, погоду визначатиме поле пониженого атмосферного тиску. На Львівщині буде хмарно з проясненням.

Про це повідомляє Львівський гідрометцентр.

На Львівщині істотних опадів не прогнозують.  Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 1 – 6° тепла, вдень 15 – 20° тепла.

У Львові також буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці туман. Вітер південно-східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 3 – 5° тепла, вдень 17 – 19° тепла.

Погіршення видимості в тумані 200 – 500 м.

Нагадаємо, Україна може розпочати експорт електроенергії до Словаччини

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Святкування Великодня у Львові: чи проводитимуть масові заходи Святкування Великодня у Львові: чи проводитимуть масові заходи
В період Великодніх свят у Львові міська влада не проводитиме жодних святкових заходів й закликає львів'ян відмовитись від масових скупчень.
Став відомий розклад богослужінь львівських церков на Великдень Став відомий розклад богослужінь львівських церков на Великдень
Рада церков місті закликала християн слухати богослужіння онлайн. Тих, хто піде до храмів, просять дотримуватися соціальної дистанції та перебувати більше на вулиці.
Садовий привітав католиків із Великоднем Садовий привітав католиків із Великоднем
Цього року вони 4 квітня відзначають Пасху. Мер Львова вітає усіх зі святом та просить у ці дні залишатись вдома.
Loading...
Load next