На Львівщині на Великдень оголосили штормове попередження

На Львівщині на Великдень оголосили штормове попередження
Упродовж великоднього дня, 2 травня у Львові та області можливі грози та сильний вітер.

У неділю, 2 травня на Львівщині синоптики прогнозують сильні пориви вітру та шквали. Місцями можливі навіть грози та град, повідомляє Львівський гідрометцентр.

Зокрема до кінця доби в суботу, 1 травня, у Львівській області прогнозують грозу, під час якої місцями можливо навіть падатиме град, пориви вітру та шквали 15-20 м/с.

Однак, 2 травня вночі та вранці подекуди можливий туман видимістю 200 – 500 м. Вранці та вдень прогнозують грози та значні пориви вітру. У деяких місцях Львівської області передбачають значні дощі, а також град. Температура вночі коливатиметься від 6 до 11°C тепла, вдень буде значно тепліше, 17 – 22° С тепла.

 

Читайте також
Негода у Львові: внаслідок грози та зливи у місті виявили 27 повалених дерев (відео) Негода у Львові: внаслідок грози та зливи у місті виявили 27 повалених дерев (відео)
Сильні грози та пориви вітру, призвели до пошкодження ліній електропередач і знеструмлення цілих сіл, а у Львові було пошкоджено майже три десятки дерев.
Наслідки потужного буревію: вдруге за тиждень Львовом пройшлась негода (фото) Наслідки потужного буревію: вдруге за тиждень Львовом пройшлась негода (фото)
Чергова сильна гроза із градом, пошкодила декілька шкіл, закладів культури та історичних будівель. У місті знову затоплені вулиці та повалені десятки дерев - комунальники ліквідовують наслідки буревію.
У Львові тривають роботи із ліквідації наслідків негоди: як містянам відшкодувати збитки (відео) У Львові тривають роботи із ліквідації наслідків негоди: як містянам відшкодувати збитки (відео)
Майже пів тисячі повалених дерев, 44 пошкоджені автівки та 80 знищених дахів – такі наслідки негоди, яка спіткала Львів.
Loading...
Load next