На Львівщині поліція затримала крадія: поцупив сумку з грошима у пасажирки автовокзалу

На Львівщині поліція затримала крадія: поцупив сумку з грошима у пасажирки автовокзалу

Швидко встановити особу та місцеперебування зловмисника правоохоронцям допомогли камери відеоспостереження, встановлені у рамках проєкту «Безпечна Львівщина».

17 квітня, близько 19.00, до поліції звернулася 44-річна жінки, яка повідомила, що невідома особа викрала у неї сумку з грошима на автовокзалі у Самборі, повідомили у поліції Львівської області.

На місце негайно прибули слідчо-оперативна група та співробітники інші служб Самбірського районного відділу поліції. Як встановили правоохоронці, жінка разом з двома дітьми 8 та 10 років очікувала на автобус. Коли вона відволіклася, невідома особа, скориставшись цим, викрала у потерпілої сумку, в які були грошові коши у сумі 7 тисяч гривень та інше майно.

Проведеними заходами та вивчивши відео з камер спостереження, вже невдовзі поліцейські встановили прикмети та напрямок, куди побіг зловмисник.

Екіпаж групи реагування патрульної поліції затримав причетного до скоєння правопорушення, 39-річного мешканця Самбірського району неподалік місця скоєння злочину. Речові докази (викрадену сумку з грошима) вилучено.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Нагадаємо, Рада ЄС підтримала приєднання України до зони вільного роумінгу

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Ледь не спалила церкви: у двох храмах у Пустомитах сталися загоряння Ледь не спалила церкви: у двох храмах у Пустомитах сталися загоряння
Жителька Пустомитівської ТГ поставила та запалила свічки при вході у двох храмах. Пообіцяла відшкодувати матеріальні збитки
Підприємцям у трьо містах Львівщини погрожували розправою через гроші Підприємцям у трьо містах Львівщини погрожували розправою через гроші
«смотрящі» відбирали гроші у бізнесменів з Трускавця, Борислава та Стебника
Loading...
Load next