На вулиці Степана Бандери висадять 60 дерев і кущі

На вулиці Степана Бандери висадять 60 дерев і кущі

За інформацією від ЛКП «Львівавтодор», до кінця тижня на вул. С. Бандери висадять 60 дерев. Посадять дерева різних видів: грушу Каллері, платан кленолистий, граб звичайний «Лукас», клен норвезький «Сансет», а також кущі.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Підрядна організація розпочала роботи з облаштування лунок для посадки дерев. Ці роботи триватимуть до 20 квітня. А вже наприкінці тижня висадимо зелені насадження, - розповідають у ЛКП «Львівавтодор».

Додами, станом на зараз на початку вул. Степана Бандери, біля Органного залу, триває ремонт аварійної підпірної стінки з облаштуванням громадського простору, а на розі з вул. Чупринки - облаштування транспортного хабу.

Наразі на вулиці вже висадили 19 дерев, з яких 11 – у межах хабу, 8 – на самій вулиці.

Нагадаємо, Німеччина передала Україні другий зенітно-ракетний комплекс IRIS-T

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Теги: 
Читайте також
Оновлення зелених зон у Львові: що змінять в парках міста цього року? (відео) Оновлення зелених зон у Львові: що змінять в парках міста цього року? (відео)
На початку березня прийняли бюджет розвитку громади на 2023 рік. Зокрема кошти скерували й на оновлення міських парків.
У Львові тривають роботи із ліквідації наслідків негоди: як містянам відшкодувати збитки (відео) У Львові тривають роботи із ліквідації наслідків негоди: як містянам відшкодувати збитки (відео)
Майже пів тисячі повалених дерев, 44 пошкоджені автівки та 80 знищених дахів – такі наслідки негоди, яка спіткала Львів.
Loading...
Load next