1000 пачок цигарок без марок акцизного збору України: на Львівщині затримали контрабандиста

1000 пачок цигарок без марок акцизного збору України: на Львівщині затримали контрабандиста
При перевірці автомобіля прикордонники знайшли більше 1000 пачок цигарок без марок акцизного збору України

На Львівщині затримали контрабандиста при спробі перетину кордону з Польщею у пункті пропуску "Шегині". При перевірці мікроавтобуса зелені берети знайшли більше 1000 пачок цигарок без марок акцизного збору України.

Як наслідок, водій втратив мікроавтобус через контрабанду тютюнових виробів. За цим фактом працівники митниці склали протокол. Тютюнові вироби та мікроавтобус вилучено.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині митники виявили 1300 пачок контрабандних сигарет
На кордоні із Польщею прикордонники Львівського загону зупинили три мікроавтобуси. Зі сховків у авто митники дістали понад 1300 пачок сигарет різних торгових марок.
На Львівщині викрили польського контрабандиста, який сховав сигарети у алюмінієві борти (фото) На Львівщині викрили польського контрабандиста, який сховав сигарети у алюмінієві борти (фото)
Прикордонники Львівського загону на пункті пропуску "Шегині" "спіймали" контрабандиста, який намагався перевезти до Польщі понад 1500 пачок сигарет у доволі незвичний спосіб - сховав їх у алюмінієві борти.
Прикордонники Львівщини у коробці передач авто виявили 16 блоків контрабанди сигарет (відео) Прикордонники Львівщини у коробці передач авто виявили 16 блоків контрабанди сигарет (відео)
На кордоні з Польщею львівським прикордонникам вдалось виявити незаконне перевезення сигарет. Водій автомобіля марки "Audi" заховав у коробку передач 16 блоків цигарок.
Loading...
Load next