На Львівщині демонтували два радянські пам'ятники

На Львівщині демонтували два радянські пам'ятники

В планах Львівської ОВА до кінця 2023 року завершити у повному обсязі процес декомунізації.

Як повідомив представник обласної робочої групи з питань декомунізації Олег Радик, сьогодні, 26 квітня, у двох населених пунктах Львівщини знесли ще два об‘єкти радянської пропаганди, повідомляє пресслужба ЛОВА.

За рішенням Мостиської громади та за підтримки обласної робочої групи з питань декомунізації демонтовано пам’ятник радянському солдату, що входив до меморіального комплексу радянським воїнам у селі Малнів на Мостищині.

Інший об‘єкт, а саме фігура жінки в скорботі демонтована з кладовища радянських воїнів, що розташоване на вул. Міцкевича, в центральній частині м. Мостиська.

Нагадаємо, Секретар РНБО розповів про істеричні «ядерні» погрози рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині демонтували ще одну пам’ятку радянського режиму (відео) На Львівщині демонтували ще одну пам’ятку радянського режиму (відео)
На Львівщині ще залишається понад 170 офіційно зареєстрованих пам’яток радянського режиму. А загалом кількість цих споруд чи не втричі більша, розповідають активісти.
На Львівщині вандали на кладовищі розмалювали портрети померлих на пам'ятниках (фото) На Львівщині вандали на кладовищі розмалювали портрети померлих на пам'ятниках (фото)
У місті Самборі, що на Львівщині невідомі розмалювали на міському цвинтарі портрети померлих на пам'ятниках.
Loading...
Load next