Залужний приїхав до Львова

Залужний приїхав до Львова

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний приїхав до Львова.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Після цієї зустрічі маємо що згадати, але не маємо що розказати. Поки що. Валерію Федоровичу, дякую за візит, – повідомив мер Львова.

Валерій Залужний завітав у Ратушу, де зустрівся з міським головою. Про що саме вони розмовляли, наразі не відомо, однак Головком ЗСУ ознайомився з роботою реабілітаційного центру «Незламні» у Львові.

Валерій Залужний також розповів про свій візит до Львова:

Провів зустріч у розширеному складі із Верховним головнокомандувачем Обʼєднаних збройних сил НАТО у Європі - Командувачем ЗС США в Європі генералом Крістофером Каволі. Предметно обговорили широке коло важливих для нас питань.

Детально розповів про оперативну обстановку по всій лінії фронту. Описав можливі сценарії, загрози та передумови для наших майбутніх дій. Ставимо собі за мету - підготуватися так, щоб максимально виконати визначені завдання.

Окремо зупинилися на важливості вчасних поставок у достатній кількості боєприпасів та техніки. Наголосив на необхідності надання Україні широкого спектру озброєння і систем протиповітряної оборони, які суттєво допоможуть вирішити проблемні моменти у протистоянні російській агресії.

З генералом Каволі також обговорили питання підготовки наших захисників. Домовилися і надалі підтримувати діалог та працювати задля посилення обороноздатності України.

Дякую нашим партнерам за підтримку та допомогу.

Нагадаємо, Завтра Львів попрощається з Героєм Дмитром Демським

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові нагородили 100 КРАЩИХ педагогів У Львові нагородили 100 КРАЩИХ педагогів
За програмою «успішний педагог» кожен переможець отримав по 25 тисяч гривень.
Стахіва прозвали сином Божим. РНБО назвала марш противників вакцинації російським слідом (відео) Стахіва прозвали сином Божим. РНБО назвала марш противників вакцинації російським слідом (відео)
Зазначимо, сьогодні антивакцинатори вийшли на марш у Києві з QR-кодами партії Путіна.
Loading...
Load next