Поліція затримала 30-річного львів’янина під час збуту «метадону»

Поліція затримала 30-річного львів’янина під час збуту «метадону»

Зловмисника викрили оперативники спільно із слідчими та співробітниками інших служб відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Поліцейські задокументували факти збуту 30-річним львів’янином «метадону» наркозалежним особам міста Львова та 1 травня затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України після чергової реалізації на проспекті Чорновола.

Правоохоронці вилучили у затриманого наркотики та скерували їх на експертне дослідження.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють канали надходження наркотичної речовини. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Нагадаємо, У Львові 55-річний чоловік отруївся чадним газом

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
87-річний львів'янин помер від опіків, готуючи їжу 87-річний львів'янин помер від опіків, готуючи їжу
Трагічний випадок стався у квартирі багатоповерхівки на вул. Широкій, що у мікрорайоні Левандівка.
Скандал у Львівській політехніці: на сайті ВНЗ пропагували нелегальні поїздки в Чорнобиль Скандал у Львівській політехніці: на сайті ВНЗ пропагували нелегальні поїздки в Чорнобиль
На офіційному сайті Національного університету "Львівська політехніка" один із студентів в рубриці "Новини університету" опублікував звіт про своє незаконне проникнення у Чорнобильську зону відчуження.
У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото) У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото)
2 листопада у Львові правоохоронці затримали 33-річного водія автомобіля Infiniti QX 50, який збив 42-річного пішохода.
Loading...
Load next