47-річний коригувальник російського вогню отримав довічне ув’язнення

47-річний коригувальник російського вогню отримав довічне ув’язнення
47-річний коригувальник вогню щонайменше 25 разів надсилав фото та координати військових і об’єктів критичної інфраструктури Львова

Шукав місця для ракетних ударів і боявся, що росіяни не дійдуть до Львова: 47-річний коригувальник російського вогню отримав довічне ув’язнення.

Як повідомляє “Судовий репортер”, уродженець Бурятії Владислав Козєєв, який тривалий час проживає у Львові, щонайменше 25 разів надсилав кураторам з рф фото військових об’єктів і координати об’єктів критичної інфраструктури Львова та області, в тому числі 5 мостів. Нагадаю, удар по станції техобслуговування на вул Шевченка 18-го квітня торік - теж справа рук Козєєва. Напередодні чоловік надіслав зображення з «Гугл карт» з обведеними на ньому червоним маркером сервісом, лісистою місцевістю, заводом та залізничним мостом. Наступного дня внаслідок ракетного удару там загинуло 7 працівників.

Слідчі під час обшуку в Козєєва вилучили телефон, який став одним із ключових доказів. У дебатах адвокат намагався переконати суд, що обвинувачений, ймовірно, перестав бути громадянином України і тому його не можуть судити за державну зраду. У “Судовому репортері” йдеться, що Козєєв у залі суду вів себе зухвало, під час оголошення вироку, а це “довічне увʼязнення з конфіскацією майна” посміхався, а опісля відмовився брати примірник рішення і відповів, аби примірник Відправили до Верховного Суду.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Суд не оштрафував ресторан Дубневичів, в якому влаштували гучне святкування під час карантину у Львові Суд не оштрафував ресторан Дубневичів, в якому влаштували гучне святкування під час карантину у Львові
У ресторані "Park. Art of Rest", яке належить Дубневичам у квітні відбулось масштабне святкування дитячого дня народження, учасники якого в час жорсткого локдауну розважались під російськомовну музику Вєрки Сердючки. Однак, суд не оштрафував заклад, оскільки поліція неправильно склала протокол.
Водять за носа: апеляційний розгляд справи проти одіозного Ігоря Чуркіна знову відклали Водять за носа: апеляційний розгляд справи проти одіозного Ігоря Чуркіна знову відклали
Наступного засідання юристи мерії планують подати в суд скаргу на опонентів
Стахіва прозвали сином Божим. РНБО назвала марш противників вакцинації російським слідом (відео) Стахіва прозвали сином Божим. РНБО назвала марш противників вакцинації російським слідом (відео)
Зазначимо, сьогодні антивакцинатори вийшли на марш у Києві з QR-кодами партії Путіна.
Loading...
Load next