Планові графіки відключень світла можуть повернутися (ВІДЕО)

Планові графіки відключень світла можуть повернутися (ВІДЕО)
На Львівщині можуть застосовувати різні типи обмежень: «Львівобленерго» оприлюднило оновлені графіки погодинних відключень

Графіки відключень світла можуть повернутися: на українських енергооб’єктах тривають ремонтні роботи, аби підготуватися до зими і без аварій увійти в опалювальний сезон.

Також, цього літа об’єми робіт будуть більшими, ніж у попередні роки через російські атаки минулої осені-зими на енергооб’єкти. Тому у літній період може виникнути дефіцит потужності в енергосистемі і, як наслідок, необхідність впровадження графіків.

На Львівщині можуть застосовувати різні типи обмежень: як до юридичних осіб, так і для всіх споживачів, відповідно до графіків погодинних відключень – усе залежатиме від дефіциту.

Дефіцит потужностей прогнозується з 18 до 23 год.

Тому енергетики закликають у цей час максимально розумно використовувати електроенергію. Ознайомитись з графіком для кожної з груп споживачів за днями тижня можна на сайті ПрАТ «Львівобленерго» у розділі «Чому немає світла».

Зазначимо, наразі  енергосистема працює з нормальним балансом потужності, тож розпоряджень від НЕК «Укренерго»  про впровадження тих чи інших графіків відключень на цей час до «Львівобленерго» не надходило. 

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Нічний обстріл Львова: куди влучили і які наслідки? Нічний обстріл Львова: куди влучили і які наслідки?
Окупанти цілились у гуманітарну допомогу від Папи Римського
Дерусифікація Львова: у місті перейменують понад 30 вулиць, названі на честь російських діячів (відео) Дерусифікація Львова: у місті перейменують понад 30 вулиць, названі на честь російських діячів (відео)
Остаточне рішення про затвердження результатів прийматимуть на сесійному засіданні Львівської міської ради. 
Loading...
Load next