Львівщина потребує понад 100 шкільних автобусів (відео)

Львівщина потребує понад 100 шкільних автобусів (відео)
З початку повномасштабної війни громади Львівської області передали свої шкільні автобуси на потреби ЗСУ.

Львівщині потрібні шкільні автобуси. Через те, що з початку повномасштабної війни громади Львівської області передали свої «Школярики» для потреб Збройних сил України, а кількість учнів у зв’язку із війною на Львівщині зросла на 26 тисяч, область тепер потребує понад 100 автобусів для перевезення дітей у новому навчальному році.

Без «Школяриків» не всі учні зможуть здобути якісну освіту.

Тому Львівська облрада та громади області звернулися до міжнародних благодійників у Польщі, Словаччині, Німеччині з проханням надати автобуси для потреб освіти. Адже, як ми уже розповідали, з вересня у школах Львівщини планують відновити очне навчання.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
У Львові повідомили про замінування усіх шкіл (оновлюється) У Львові повідомили про замінування усіх шкіл (оновлюється)
Цю інформацію підтвердила речниця Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська.
Діти до школи: з понеділка 22 листопада відновлюється очне навчання у 5-11 класах Діти до школи: з понеділка 22 листопада відновлюється очне навчання у 5-11 класах
Засідання комісії з надзвичайних ситуацій погодило план дій.
Loading...
Load next