Продавці «дурману»: на Львівщині викрили групу наркоторговців

Продавці «дурману»: на Львівщині викрили групу наркоторговців
Група наркоторговців з Яворівщини розповсюджували «канабіс»

Продавці «дурману»: на Львівщині викрили групу наркоторговців.

Як повідомили у поліції, 5 жителів Яворівського району систематично розповсюджували канабіс. Під час санкціонованих обшуків, правоохоронці виявили та вилучили у зловмисників зіп-пакети з розфасованою речовиною рослинного походження, електронні ваги, засоби для фасування, кошти, виручені від незаконної діяльності та інші речові докази.

Усе це скерували на експертизу. Наркоділкам загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Розповсюджувач канабісу: на Львівщині затримали "кладмена" Розповсюджувач канабісу: на Львівщині затримали "кладмена"
31-річний житель одного з сіл Золочівського району, мав при собі 10 готових до реалізації розфасованих пакетиків з подрібненою речовиною рослинного походження.
На Львівщині правоохоронці викрили наркоторговців, які продавали на території області "канабіс" (фото) На Львівщині правоохоронці викрили наркоторговців, які продавали на території області "канабіс" (фото)
Правоохоронці припинили діяльність угрупування, яке збувало наркотичні речовини на території усієї Львівської області. Зокрема однієї із "наркопродавчинь" була 32-річна мешканка Дрогобича, яка також здійснювала збут наркотичних засобів та психотропних речовин.
Правоохоронці викрили групу міжрегіональних торговців наркотиками Правоохоронці викрили групу міжрегіональних торговців наркотиками
Зловмисники розсилали психотропи по усім регіонам України під виглядом корму для котів
Loading...
Load next