У корпусі Львівської Політехніки працює ретро-музей аудіоапаратури Sound history museum

У корпусі Львівської Політехніки працює ретро-музей аудіоапаратури Sound history museum
У корпусі Львівської Політехніки працює ретро-музей аудіоапаратури Sound history museum, де представлені експонати, що демонструють еволюцію цієї техніки

У корпусі Львівської Політехніки працює ретро-музей аудіоапаратури Sound history museum, де представлені різні експонати, що показують еволюцію цієї техніки.

Загалом тут орієнтовно 80 експонатів й усі працюючі, бо поруч розташована майстерня, де усю техніку реставрують та перевіряють. Займається цим сам керівник музею та студенти. Найстарішим експонатом є грамофон 40 років минулого століття.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
Згоріла гуцульська ґражда у Львові: які наслідки для музею (відео) Згоріла гуцульська ґражда у Львові: які наслідки для музею (відео)
Цими вихідними у Львові згоріла гуцульська гражда середини 19-го століття. Разом із нею згоріло й 200 експонатів. Сталося це в Музеї народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького, знаному в народі як Шевченківський гай.
Культурна столиця України: музеї Львова, які неодмінно варто відвідати (відео) Культурна столиця України: музеї Львова, які неодмінно варто відвідати (відео)
Культурна столиця, а відтак і місце, де зосереджено чимало пам’яток, об’єктів та різноманітних локацій. Усе це про Львів, де лише в межах міста можна відвідати десятки кардинально різних галерей, сховищ, експозицій.
У Музеї народної архітектури та побуту з'явиться реконструкція криївки УПА (відео) У Музеї народної архітектури та побуту з'явиться реконструкція криївки УПА (відео)
Її зведуть поряд зі старовинною ґраждою.
Loading...
Load next