У корпусі Львівської Політехніки працює ретро-музей аудіоапаратури Sound history museum

У корпусі Львівської Політехніки працює ретро-музей аудіоапаратури Sound history museum
У корпусі Львівської Політехніки працює ретро-музей аудіоапаратури Sound history museum, де представлені експонати, що демонструють еволюцію цієї техніки

У корпусі Львівської Політехніки працює ретро-музей аудіоапаратури Sound history museum, де представлені різні експонати, що показують еволюцію цієї техніки.

Загалом тут орієнтовно 80 експонатів й усі працюючі, бо поруч розташована майстерня, де усю техніку реставрують та перевіряють. Займається цим сам керівник музею та студенти. Найстарішим експонатом є грамофон 40 років минулого століття.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
У львівському музеї народної архітектури та побуту відбулася унікальна виставка нашого краю (відео) У львівському музеї народної архітектури та побуту відбулася унікальна виставка нашого краю (відео)
Цілий культурний пласт історії нашого краю можна побачити на виставці, організованою музеєм народної архітектури й побуту у Львові.
До дня незалежності у Львові запрацювала виставка під назвою "Символи незалежності" До дня незалежності у Львові запрацювала виставка під назвою "Символи незалежності"
Від справжньої стрілецької зброї до особистих речей відомих політиків. У Львівському історичному музеї запрацювала виставка під назвою "Символи незалежності". У експозиції представлені понад 200 пам’яток з 25-ти фондових збірок, серед яких чимало унікальних атрибутів.
Святкування Петра і Павла у Гарнізонному храмі Львова: особливості свята та майбутнє храму (відео) Святкування Петра і Павла у Гарнізонному храмі Львова: особливості свята та майбутнє храму (відео)
У Гарнізонному храмі нині відзначали день святих апостолів Петра і Павла, а ще їхній храмовий празник.
Loading...
Load next