Правоохоронці викрили шахрая, що під виглядом рієлтора видурював у людей кошти. Відомо, що таким чином він «продав» потерпілому 2 квартири

Правоохоронці викрили шахрая, що під виглядом рієлтора видурював у людей кошти. Відомо, що таким чином він «продав» потерпілому 2 квартири
Правоохоронці викрили шахрая, що під виглядом рієлтора видурював у людей кошти

Правоохоронці викрили шахрая, що під виглядом рієлтора видурював у людей кошти. Відомо, що таким чином він «продав» потерпілому 2 квартири.

Чоловік склав фіктивні документи «купівлі-продажу» та отримав завдаток за помешкання на загальну суму у 1,5 мільйона гривень.

Потім ошуканий чоловік звернувся до правоохороців, які швидко знайшли зловмисника.

Йому тепер загрожує до 12 років позбавлення волі.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові поліцейські затримали шахрая, який видурив у пенсіонерки гроші (відео) У Львові поліцейські затримали шахрая, який видурив у пенсіонерки гроші (відео)
Жертвою зловмисника стала 76-річна львів’янка.  
На Львівщині шахраї прикидались лікарями та виманювали у людей гроші на лікування (відео) На Львівщині шахраї прикидались лікарями та виманювали у людей гроші на лікування (відео)
Поліцейські викрили шахраїв-гастролерів, які обманом виманювали гроші у своїх жертв.
Здавав в оренду неіснуючі котеджі: поліція Львова викрила шахрая
35-річного львів'янина, який обдурював людей і здавав їм неіснуючі котеджі в Карпатах затримала поліція. Його жертвами стали понад 20 людей.
Loading...
Load next