На «Гарячу лінію» Львова надійшло 65 звернень щодо доступності та стану сховищ

На «Гарячу лінію» Львова надійшло 65 звернень щодо доступності та стану сховищ
Лише впродовж минулої доби на «Гарячу лінію» Львова надійшло 65 звернень щодо доступності та стану сховищ

Недоступні укриття: лише впродовж минулої доби на «Гарячу лінію» Львова надійшло 65 звернень щодо доступності та стану сховищ.

Як повідомили у міській раді, більшість нарікань стосувалися укриттів, що розміщені в багатоповерхівках. Усі проблемні точки повторно обійдуть міська чи районна комісії.

Частину зауважень, кажуть, уже вдалося вирішити, загалом проблеми, які не потребують великих фінансових навантажень, пообіцяли виправити до наступного понеділка. Що ж робитимуть із зачиненими шкільними укриттями, посадовці наразі не знають.

Водночас нагадують усім керівникам комунальних та приватних установ щодо персональної відповідальності, якщо укриття не є доступним для мешканців під час повітряної тривоги.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Сховища у Львові: куди сховатися у разі надзвичайної ситуації (відео) Сховища у Львові: куди сховатися у разі надзвичайної ситуації (відео)
У Львові перевіряють захисні споруди та укриття, для цього місто створило спеціальну комісію. Йдеться про приміщення, які призначені для переховування людей на випадок надзвичайних ситуацій.
У Львові приводять до ладу шкільні укриття: на це виділили майже 50 млн грн (відео) У Львові приводять до ладу шкільні укриття: на це виділили майже 50 млн грн (відео)
Усі ремонтні роботи виконують за бюджетні кошти. Будь-які збори грошей у школах (окрім благодійних внесків) є забороненими. 
Loading...
Load next