Неподалік Академії сухопутних військ невдовзі з’явиться нова багатоповерхівка (відео)

Неподалік Академії сухопутних військ невдовзі з’явиться нова багатоповерхівка (відео)
Громадську вбиральню, яка на проспекті Свободи, приведуть до належного стану. 

Виконком затвердив містобудівні умови.

Розглянули посадовці під час засідання й питання щодо нашумілого стадіону «Торпедо».

Хоча за 3 роки місто його й досі не викупило з приватної власності, чиновники планують невдовзі оголосити архітектурний конкурс на найкращий проєкт будівництва легкоатлетичного центру на «Торпедо».

Також вирішили віддати приміщення на вулиці Патона, 17 для реабілітаційного центру «Джерело», а громадську вбиральню, яка на проспекті Свободи, приведуть до належного стану. 

Зокрема, члени виконкому затвердили продовження 22-го маршруту до села Воля-Гомулецька та Гряда. Погодили й удосконалення Гарячої лінії міста.

 

Читайте також
У Львові виявили два об'єкти, на яких ведеться незаконне будівництво У Львові виявили два об'єкти, на яких ведеться незаконне будівництво
Львівська Інспекція держархбудконтролю виявила незаконне будівництво на вулицях Смілій, 1а та Варшавській, 171. Зокрема осіб які є власниками ділянок притягнуть до відповідальності.
У центрі Львова дозволили відбудувати пасаж Міколяша (візуалізація) У центрі Львова дозволили відбудувати пасаж Міколяша (візуалізація)
Сьогодні, 16 квітня, виконавчий комітет Львівської міськради погодив містобудівні умови та обмеження для відновлення частини історичного пасажу Міколяша на вул. Коперника, 1.
У Львові скандальний забудовник відновив незаконне будівництво
Компанія "Ірокс" відновила незаконне будівництво на вулиці Тернопільській, 42 у Львові. Міська влада вживатиме усіх потрібних заходів аби зупинити самовільні будівельні роботи.
Loading...
Load next