Жителя Новояворівська викрили за підозрою у незаконному переправленню за кордон призовників

Жителя Новояворівська викрили за підозрою у незаконному переправленню за кордон призовників
За 5 тис доларів США 39-річний житель Новояворівська виготовляв «клієнтам» фіктивні документи, які дозволяють перетнути державний кордон України

Продаж статусу багатодітного батька: правоохоронці викрили жителя Новояворівська за підозрою у незаконному переправленню за кордон військовозобов’язаних.

39-річний чоловік виготовляв «клієнтам» фіктивні документи про те, що вони нібито є багатодітними батьками, що надавало можливість перетнути державний кордон України під час дії воєнного стану.

Як повідомили у поліції, зловмисника затримали напередодні під час одержання ним 4,5 тисяч доларів США. Загалом ж «послуга» коштувала 5 тисяч. Слідчі уже повідомили йому про підозру. Санкція статті – від семи до дев’яти років позбавлення волі.

Також правоохоронці встановлюють інших причетних.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині ДБР затримало двох митників в "Шегинях" на хабарництві (фото) На Львівщині ДБР затримало двох митників в "Шегинях" на хабарництві (фото)
Двох співробітників пункту пропуску "Шегині" Галицької митниці було затримано за підозрою у систематичному хабарництві. Їм загрожує 10 років позбавлення волі.
ХАБАРІ на кордоні: затримали працівника митниці ХАБАРІ на кордоні: затримали працівника митниці
На Львівщині затримали працівника митниці, який систематично брав хабарі за нестворення штучних перешкод при оформленні речей, що перевозили через кордон
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
Loading...
Load next