Рух трасою Східниця – Верхнє Синьовидне перекрили

Рух трасою Східниця – Верхнє Синьовидне перекрили
Рух трасою Східниця – Верхнє Синьовидне перекрили. Підрядники лагодять інфраструктуру

Рух трасою Східниця – Верхнє Синьовидне перекрили: негода, що вирувала минулими вихідними, зруйнувала асфальтобетонне покриття та габіонні підпірні стінки.

Підрядники вже взялися лагодити інфраструктуру, тож віднині автошлях тимчасово перекрили для проїзду транспорту.

Нагадаю, під час негоди 10 червня на Львівщині стався паводок у Східницькій та Сколівській громадах. Затопило близько 100 домогосподарств, автівок, магазинів і готелів; пошкоджено мости й дороги. У Львівському гідрометцентрі зазначили, що підтоплення виникли через забруднення невеличких струмків і річок.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові завершується реконструкція вулиці Пилипа Орлика (відео) У Львові завершується реконструкція вулиці Пилипа Орлика (відео)
Цього тижня підрядник влаштуватиме бордюри, конструктивні шари пішохідних тротуарів та верхнього шару асфальтобетонного покриття.
На Львівщині для проїзду відкрили міст, на ремонт якого чекали 14 років (відео) На Львівщині для проїзду відкрили міст, на ремонт якого чекали 14 років (відео)
Вартість капітального ремонту переїзду через річку Стрий становить 65,5 мільйонів гривень.
На Львівщині планують провести капітальний ремонт ділянки дороги М-09 Львів – Рава-Руська На Львівщині планують провести капітальний ремонт ділянки дороги М-09 Львів – Рава-Руська
На Львівщині планують провести капітальний ремонт ділянки дороги М-09 Львів – Рава-Руська. Її протяжність сягає близько 60 км
Loading...
Load next