Позбулися автівок через цигарки: митники викрили двох поляків, які перевозили замість квасу цигарки

Позбулися автівок через цигарки: митники викрили двох поляків, які перевозили замість квасу цигарки
До пункту пропуску «Краківець» прибули 2 вантажівки, що згідно документів перевозили пляшки з квасом у рефрижераторах, але під час огляду виявили й прихований товар

До пункту пропуску «Краківець» цими вихідними прибули 2 вантажівки, що згідно документів мали перевезти до Польщі близько 40 тисяч пляшок квасу у рефрижераторах. Однак під час огляду в конструктивних порожнинах однієї автівки виявили понад 2 тисячі пачок сигарет, а в іншій тютюнову контрабанду сховали у «холодильнику».

Внаслідок цього автівки та знахідки вилучили, а також склали відповідні протоколи. Тепер цією справою займатиметься суд.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині
Українські прикордонники впіймали на незаконному перетині кордону двох німецьких велосипедистів, які були переконані в тому, що Україна входить до складу Європейського Союзу і перетинати кордон в пунктах пропуску не обов’язково.
На Львівщині чоловіка оштрафували за видрукуваний на принтері підроблений ПЛР-тест На Львівщині чоловіка оштрафували за видрукуваний на принтері підроблений ПЛР-тест
Аби не сидіти на самоізоляції після повернення з Польщі, мешканець Краківця вирішив надрукувати на принтері фальшивий негативний ПЛР-тест.
Було у розшуку Інтерполу: на Львівщині затримали поляка, який перетинав кордон на краденому авто (фото) Було у розшуку Інтерполу: на Львівщині затримали поляка, який перетинав кордон на краденому авто (фото)
Громадянин Польщі намагався перетнути українсько-польський на автівці, яку вкрали у 2020 році в Франції. Автівка перебувала у міжнародному розшуку Інтерполу.
Loading...
Load next