Було у розшуку Інтерполу: на Львівщині затримали поляка, який перетинав кордон на краденому авто (фото)

Було у розшуку Інтерполу: на Львівщині затримали поляка, який перетинав кордон на краденому авто (фото)
Громадянин Польщі намагався перетнути українсько-польський на автівці, яку вкрали у 2020 році в Франції. Автівка перебувала у міжнародному розшуку Інтерполу.

У пункті пропуску "Краківець" на Львівщині затримали водія автомобіля Toyota, який викрали у Франції у жовтні минулого року. Внаслідок цього, авто майже рік перебувало у міжнародному розшуку, повідомляє пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Зокрема, 40-річний громадянин Польщі намагався в'їхати в Україну через пункт пропуску "Краківець" на автомобіля марки "Toyota" 2017 року випуску, однак його затримали прикордонники. 

Під час перевірки за базами даних Інтерполу прикордонники з’ясували, що авто знаходиться в міжнародному розшуку. Транспортний засіб викрали ще в жовтні 2020 року у Франції, - йдеться у повідомленні.

Оскільки авто виявилось краденим, прикордонники Львівського загону одразу повідомили про цей інцидент Укрбюро Інтерполу в Києві

Наразі ж інформації щодо подальшої долі краденої автівки та водія, який був за її кермом немає. 

Читайте також
На Львівщині прикордонники затримали поляка, якого розшукував Інтерпол На Львівщині прикордонники затримали поляка, якого розшукував Інтерпол
Прикордонники Львівського загону на пункті пропуску "Краківець" затримали 50-річного громадянина Польщі, який перебував у розшуку міжнародної організації "Інтерпол".
Прикордонники Львівщини у коробці передач авто виявили 16 блоків контрабанди сигарет (відео) Прикордонники Львівщини у коробці передач авто виявили 16 блоків контрабанди сигарет (відео)
На кордоні з Польщею львівським прикордонникам вдалось виявити незаконне перевезення сигарет. Водій автомобіля марки "Audi" заховав у коробку передач 16 блоків цигарок.
На Львівщині чоловіка оштрафували за видрукуваний на принтері підроблений ПЛР-тест На Львівщині чоловіка оштрафували за видрукуваний на принтері підроблений ПЛР-тест
Аби не сидіти на самоізоляції після повернення з Польщі, мешканець Краківця вирішив надрукувати на принтері фальшивий негативний ПЛР-тест.
Loading...
Load next