Біля будівлі львівської опери встановили 6-метрову скульптуру «Містер Арбітріум»

Біля будівлі львівської опери встановили 6-метрову скульптуру «Містер Арбітріум»
Біля будівлі львівської опери встановили 6-метрову скульптуру «Містер Арбітріум»

«Тримає» театр: біля будівлі львівської опери встановили гігантську скульптуру. «Містер Арбітріум», таку назву має фігура, є заввишки 6 метрів, подарувати італійськими друзями. «Триматиме» будівлю впродовж декількох тижнів. Після цього вирушить у «світові мандри».

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Скульптури заввишки 5 метрів: у Львові влаштовують унікальний простір для відпочинку (відео) Скульптури заввишки 5 метрів: у Львові влаштовують унікальний простір для відпочинку (відео)
У Малоголосківському парку триває не лише прибирання, а й роботи над новими скульптурами. Перша буде щонайменше 5 метрів заввишки.
У Львові стартував міжнародний фестиваль архітектури та мистецтв "Вежа 3.0" (відео) У Львові стартував міжнародний фестиваль архітектури та мистецтв "Вежа 3.0" (відео)
Урочисте відкриття відбулося у центрі архітектури, дизайну та урбаністики "Порохова вежа". Його родзинкою стала презентація мистецької інсталяції з майже тонни піску, яка символізує хаотичну забудову Львова.
Творче дозвілля для малечі: у Львові провели майстер-клас з виготовлення дерев'яних фігур (відео) Творче дозвілля для малечі: у Львові провели майстер-клас з виготовлення дерев'яних фігур (відео)
Представники компанії "LEV Development" спільно зі скульптором Антоном Лубієм провели майстер-клас для дітей із виготовлення фігур з дерева у Малоголосківсьму парку.
Loading...
Load next