У Малоголосківському парку у Львові тривають роботи з облаштування дитячої зони (відео)

У Малоголосківському парку у Львові тривають роботи з облаштування дитячої зони (відео)
До 15 вересня триває конкурс сучасної скульптури "Символи Львова", у межах якого всі охочі митці можуть долучитися до облагородження цього парку.

У Малоголосківському парку тривають роботи з облаштування нової дитячої зони. Зокрема майстри вже завершують роботу над скульптурами Бамблбі та Оптімуса-Прайма, персонажів з культової серії анімаційних та повнометражних фільмів про трансформерів. Вони, розповідає скульптор, ніби охоронятимуть вхід до майбутнього дитячого майданчика.  

Ми їх будемо насичувати зараз саме деталями. Тобто сьогодні буде йти робота вже над обличчями й над руками, навіть над кистями рук. Ми це все помаленьку ведемо і я думаю, що за 3 дні ми взагалі тут все закінчимо. Тобто, за три дні ми вже побачимо готовий результат, - розповів скульптор Антон Лубій.

На майданчику передбачені гірки та гойдалки для малечі. Однак ця місцина, додає майстер, буде цікавою і для дорослих відвідувачів Малоголосківського парку.

Я думаю, що ці 2 вхідні автоботи, ці роботи, які є на вхідних воротах вони будуть дуже кльовою фото зоною саме для відвідувачів парку й взагалі для львів’ян. Маю надію, що дасть Львову ще один такий класний, сучасний, культурний дитячий об’єкт, - додав скульптор Антон Лубій.

Вже повністю облаштований дитячий майданчик планують відкрити вже у вересні цього року. Також на фінішній прямій і роботи з прибирання цієї зеленої зони, розповідає керівник управлінської компанії "LEV Development".

Як ви бачите він вже можна сказати максимально очищений від такого сміття, є залишки після буревію гілок, що ми поскладали, їх порізали ті дерева, які були повалені, поскладали на купки. Й запланували тепер з понеділка покіс новий. Так само і дробіння цих гілок, - керівник управлінської компанії "LEV Development" Богдан Сороковий.

Додамо, що з 15 липня по 15 вересня триває конкурс сучасної скульптури "Символи Львова", де всі охочі творці можуть долучитися до облагородження цього парку. Головна мета - поєднати у своєму витворі природу та мистецтво. Скульптура може бути стилістичною академічна або авангардна, механічна або монументальна. Якщо вас це зацікавило, то подати свої роботи ви можете на сайті компанії "LEV Development". 

 

Читайте також
Скульптури заввишки 5 метрів: у Львові влаштовують унікальний простір для відпочинку (відео) Скульптури заввишки 5 метрів: у Львові влаштовують унікальний простір для відпочинку (відео)
У Малоголосківському парку триває не лише прибирання, а й роботи над новими скульптурами. Перша буде щонайменше 5 метрів заввишки.
Творче дозвілля для малечі: у Львові провели майстер-клас з виготовлення дерев'яних фігур (відео) Творче дозвілля для малечі: у Львові провели майстер-клас з виготовлення дерев'яних фігур (відео)
Представники компанії "LEV Development" спільно зі скульптором Антоном Лубієм провели майстер-клас для дітей із виготовлення фігур з дерева у Малоголосківсьму парку.
У Львові в Малоголосківському парку завершили розчищення відпочинкової зони (відео) У Львові в Малоголосківському парку завершили розчищення відпочинкової зони (відео)
Працівники управлінської компанії "LEV Development" спільно з ЛКП "Зелений Львів" завершили масштабне розчищення відпочинкової зони.
Loading...
Load next