Скульптури заввишки 5 метрів: у Львові влаштовують унікальний простір для відпочинку (відео)

Скульптури заввишки 5 метрів: у Львові влаштовують унікальний простір для відпочинку (відео)
У Малоголосківському парку триває не лише прибирання, а й роботи над новими скульптурами. Перша буде щонайменше 5 метрів заввишки.

Нове життя Малоголосківського парку. З кожним днем ця зелена зона стає дедалі чистішою, завдяки зусиллям працівників управлінської компанії "Lev Development". Прибиральники розповідають, що непотріб і досі зустрічається, тому вже зовсім скоро тривалий процес очищення парку буде завершено.

Пляшки від горілки, від пива, сигарети, окурки. Всього дуже помалу. Ми тут очищаємо яр, виносимо пляшки, зрубаємо гілки. Та просто очищаємо наш прекрасний парк від сміття, - розповів прибиральник Данило Волощук.

Це остання частина яру, яку мають розчистити від хащів та самосівів. Потім її покосять й доведуть цю частину парку до ладу. Також паралельно тривають роботи над новими скульптурами у Малоголосківському парку. Виготовляє їх знаний майстер Антон Лубій. У своїй роботі використовує смереку та сосну.

Після виготовлення окремих деталей до скульптури, їх обробляють антисептиком, що забезпечить близько 40-ка років гарантії якості деревини. Перша робота автора буде щонайменше 5 метрів заввишки. 

Привідкрию трошечки завісу. Це буде дитячий майданчик з сучасними героями досить такого модернового вигляду і сьогодні ми будемо встановлювати перші каркаси їхні. Це будуть ноги й таз. Фактично дві фігури,  й ми встановлюємо каркаси, - зазначив скульптор Антон Лубій.

Наразі передбачено встановлення 10-ти скульптур на майбутньому дитячому майданчику. А щодо загальних робіт з прибирання території, то як кажуть представники управлінської компанії, їм допомагають й міські комунальники.

"Зелений Львів" надали машину для вивозу сміття. На завтра запланували покіс у парку також спільно з "Зеленим Львовом". Роботи продовжуються. Екодоріжки сформовані, ще кожного разу ми доформовуємо. Дивимося хаотично, де мешканці ходять, де є витоптано й так само підсипаємо ще, - зазначив керівник управлінської компанії "Lev Development" Богдан Сороковий.

Тож до кінця літа парк вже має бути повністю очищеним. Тоді вже головна садівниця району спільно з представниками компанії "Lev Development" думатимуть над його подальшим облагородженням, щоб створити унікальну зону відпочинку для місцевих мешканців.

 

Читайте також
У Малоголосківському парку у Львові тривають роботи з облаштування дитячої зони (відео) У Малоголосківському парку у Львові тривають роботи з облаштування дитячої зони (відео)
До 15 вересня триває конкурс сучасної скульптури "Символи Львова", у межах якого всі охочі митці можуть долучитися до облагородження цього парку.
Прибирання Малоголосківського парку у Львові знаходиться на завершальному етапі (відео) Прибирання Малоголосківського парку у Львові знаходиться на завершальному етапі (відео)
У Малоголосківському парку компанія "LEV Development" продовжує скошувати високу траву й викорчовувати борщівники та кропивники.
У Львові провели дитячий майстер-клас у Малоголосківському парку (відео) У Львові провели дитячий майстер-клас у Малоголосківському парку (відео)
Знаний скульптор Антон Лубій провів майстер-клас для дітей. З дерев, які повалив буревій, вони разом виготовляли скульптури.
Loading...
Load next