На хабарі затримали заступника начальника одного з інститутів Львівського державного університету

На хабарі затримали заступника начальника одного з інститутів Львівського державного університету
Чоловік вимагав від підприємця 30 тис грн за видачу позитивного висновку щодо пожежної безпеки, а інакше він би не видав йому необхідні документи для продовження діяльності

На хабарі затримали заступника начальника одного з інститутів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Чоловік вимагав від підприємця 30 тисяч гривень за видачу позитивного висновку щодо пожежної безпеки, а інакше він би не видав йому необхідні документи для продовження діяльності. Затримали його під час отримання другої частини коштів. Наразі тривають слідчі дії, а також встановлюють й інших осіб причетних до цієї діяльності.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
"Допомагала" призовникам: у чиновниці Львівської міськради понад 8 мільйонів гривень (відео) "Допомагала" призовникам: у чиновниці Львівської міськради понад 8 мільйонів гривень (відео)
Начальниця райвідділу соцзахисту незаконно переправляла призовників за кордон. У її спільниках були працівниками медустанови
Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото) Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото)
Чиновник Київської ОДА вимагав у підприємця 10 000 доларів США за сприяння у проведенні перевірки.
Гуртожитки у Львові: у місцевих вишах не вистачає місць для заселення студентів (відео) Гуртожитки у Львові: у місцевих вишах не вистачає місць для заселення студентів (відео)
Невдовзі студенти львівських вишів повернуться до навчання у звичному форматі. Університети вже готові приймати спудеїв, втім з гуртожитками ситуація інша. Деяким вишам бракує місць у студмістечках.
Loading...
Load next