Вогнеборці у Львові загасили займання у автосервісі

Вогнеборці у Львові загасили займання у автосервісі
Рятувальники ліквідували загоряння у будівлі автосервісу. У приміщенні були бочки від мастил та газовий балон, що могли у будь-який момент значно посилити займання

Вогнеборці у Львові загасили займання у автосервісі. На момент прибуття рятувальників будівля була повністю охоплена полум’ям. У приміщенні були бочки від мастил, акумуляторні батареї та газовий балон, що могли у будь-який момент значно посилити пожежу. Однак вогнеборцям вдалося локалізувати полум’я та повністю ліквідувати займання.

Весь процес тривав майже годину. Внаслідок цієї події було знищено 2 легковика та вантажний автомобіль, а також пошкоджена будівля. Ніхто з людей не постраждав.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
  

Читайте також
У Львові за безквитковий проїзд оштрафували депутатку міської ради У Львові за безквитковий проїзд оштрафували депутатку міської ради
Контролери "Львівелектротранс" оштрафували за безквитковий проїзд депутатку Львівської міської ради Ольгу Посипанко. Під час розмови із ними вона намагалась скористатись своїми зв'язками у міській раді, щоб уникнути штрафу.
Loading...
Load next