У Львові цієї ночі виявили двох осіб з імовірно наркотиками

У Львові цієї ночі виявили двох осіб з імовірно наркотиками
Упродовж нічної зміни патрульні виявили двох осіб з імовірно наркотиками

Двох осіб з імовірно наркотиками виявили цієї ночі у Львові. Як повідомили у патрульній поліції, перший випадок – на вул. Шота Руставелі копи під час перевірки громадян, які галасували, в чохлі для навушників знайшли зіп-пакет із порошкоподібною речовиною ймовірно наркотичної дії.

Пізніше, на вул. Стрийській.інспектори автівку, водій якої порушив ПДР.  Під час перевірки 34-річного керманича, він витягнув з кишені коробку з-під сірників, у якій був поліетиленовий пакет із порошкоподібною речовиною. Також у сумці чоловіка виявили згорток з, ймовірно, забороненою речовиною.

На місце події працювали слідчі, які вилучили речовини.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові затримали підозрюваного у розповсюдженні «метадону» У Львові затримали підозрюваного у розповсюдженні «метадону»
Під час обшуку у помешканні підозрюваного виявили пакунки з речовинами, схожими на «метадон» та «канабіс», «амфетамін», макову солому, а також інші речові докази
Амфетамін, екстазі та PVP: у Львові затримали чергового «закладчика» (відео) Амфетамін, екстазі та PVP: у Львові затримали чергового «закладчика» (відео)
24-річний житель Рівненської області продавав психотропи через Telegram. А затримали його на вул. В. Великого у Львові під час патрулювання.
Loading...
Load next