Колишній "слуга народу" Юрченко під наркотиками на Mustang скоїв ДТП у Львові (відео)

Колишній "слуга народу" Юрченко під наркотиками на Mustang скоїв ДТП у Львові (відео)
У народного обранця тестом було підтверджено наркотичне сп’яніння. Ймовірно чоловік перед аварією вживав "екстазі".

Учора, 8 липня, у центрі Львова трапилась автомобільна аварія, винуватцем якої став колишній "слуга народу" Олександр Юрченко, якого виключили із партії після скандалу із з хабарем. Нардеп не переконавшись у безпечності маневру в’їхав заднім ходом в авто Volkswagen Jetta, яке їхало головною дорогою. Про ДТП повідомляє Varta1 із посиланням на водія, авто якого постраждало від дій депутата - Vsevolod Borovets.

Після зіткнення народний депутат напав на водія Volkswagen Jetta, наніс йому тілесні пошкодження та відібрав смартфон. Все це постраждалий встиг зняти на відеокамеру. На відео також потрапив й момент на якому помітно, депутат хотів втекти із місця аварії, але не зміг цього зробити, оскільки дорога була заблокована іншими авто.

Відомо також, що патрульні, які приїхали на виклик, запідозрили, що водій у наркотичному сп’янінні й повезли його на освідування. Чоловік здав тест на наркотичне сп'яніння й він виявився позитивним.

Зокрема, як повідомляє видання "УНН" у партії “Слуга народу” про скандальну аварію, яка сталася у Львові за участі їхнього ексколеги Юрченка, нічого не знають: "Нам про це нічого не відомо. Олександр Юрченко взагалі не входить до нашої фракції".

 

Читайте також
Після ДТП під наркотиками напав на водія: підозра щодо наркосп'яніння нардепа Юрченка підтвердилася (відео) Після ДТП під наркотиками напав на водія: підозра щодо наркосп'яніння нардепа Юрченка підтвердилася (відео)
Висновки медогляду народного депутата Олександра Юрченка оприлюднили в мережі. Вони підтверджують, що колишній "слуга народу" справді керував автомобілем у стані наркотичного сп’яніння під час ДТП.
"Втратив підстави бути депутатом": після скандальної ДТП нардепа Юрченка закликають скласти мандат (відео) "Втратив підстави бути депутатом": після скандальної ДТП нардепа Юрченка закликають скласти мандат (відео)
Керівництво "Слуги народу" вважає, що їхній колишній колега по фракції має піти добровільно з парламенту.
У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото) У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото)
У 59-річного винуватця аварії, власника авто Nissan X-Trail, після ДТП у крові виявили 1,42 проміле алкоголю. Однак, чоловік запевнив, що вжив спиртне вже після аварії, через стрес.
Loading...
Load next