Внаслідок ДТП неподалік села Заглина на Львівщині травмувалися 2 особи

Внаслідок ДТП неподалік села Заглина на Львівщині травмувалися 2 особи
Поблизу с. Заглина зіткнулися легковик та мотоцикл. На місце події скерували медиків, які госпіталізували керманича та пасажира двоколісного

Внаслідок ДТП на Львівщині травмувалися 2 особи. Це сталося на дорозі неподалік села Заглина. Там не розминулися легковик та мотоцикл. На місце скерували медиків, які госпіталізували керманича та пасажира двоколісного. Наразі правоохоронці встановлюють обставини цієї події та відкрили кримінальне провадження.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині ДБР затримало двох митників в "Шегинях" на хабарництві (фото) На Львівщині ДБР затримало двох митників в "Шегинях" на хабарництві (фото)
Двох співробітників пункту пропуску "Шегині" Галицької митниці було затримано за підозрою у систематичному хабарництві. Їм загрожує 10 років позбавлення волі.
рф готує ПРОВОКАЦІЮ у БІЛОРУСІ: СБУ розповіли деталі рф готує ПРОВОКАЦІЮ у БІЛОРУСІ: СБУ розповіли деталі
У Львові представники СБУ розповіли про підготовку ворожої провокації у Білорусі, здобутки Спецпризначенців ЦСО «А» у зоні бойових дій та інших результатах своєї роботи
На Яворівському полігоні розпочали бойові навчання: місцевих просять не наближатися
Від 1 квітня у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки розпочинаються стрільби на всіх напрямках та з різних зразків зброї. Мешканців закликають не наближатися до полігону.
Loading...
Load next