Залишилося мало часу: син загиблого бійця закликає надати батькові звання Героя

Залишилося мало часу: син загиблого бійця закликає надати батькові звання Героя
Син загиблого бійця зі Львівщини створив петицію із закликом надати батькові Михайлові Калиневичу звання Героя. Номер документа: 191018-еп

З теплотою та гордістю про свого батька Михайла згадує Максим Калиневич. Солдат за позивним «Калина» був на передовій боротьби за незалежність та суверенність України.

Родом із Кам'янки-Бузької Михайло від початку Революції Гідності брав активну участь у протестах.

Навесні 22-го вирушив у найгарячішу точку на Схід України, боротися проти російських окупантів. Втім 14-го грудня воїн потрапив під мінометний обстріл на околиці Кліщіївки Бахмутського району. За участь у воєнних діях в зоні АТО Михайла Калиневича нагородили відзнакою «Ветеран війни», також посмертно отримав Хрест Героя. А попереду – і орден за мужність. Водночас і Максим, і його мати прагнуть, аби через власну героїчність і самовідданість «Калина» отримав посмертне звання Героя України. Відповідну петицію хлопець зареєстрував на сайті президента.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео) Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео)
Заньківчани розгорнули у своєму театрі волонтерський центр: сортують гуманітарну допомогу та надають тимчасовий прихисток переселенцям.
Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео) Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео)
Передали його Україні рішенням уряду Королівства Нідерландів. Розрахований мобільний шпиталь на 50 ліжко-місць.
Дві ворожі ракети збила ППО над Львівщиною Дві ворожі ракети збила ППО над Львівщиною
Уламки впали у Радехові.
Loading...
Load next