ТИМОШЕНКО про скандальний закон про марихуану та заяви Шмигаля

ТИМОШЕНКО про скандальний закон про марихуану та заяви Шмигаля
Юлія Тимошенко наголосила, що наша держава має усі необхідні ресурси, щоб займати вагоме місце на світовій арені. Й тому вона та її команда зроблять усе для розвитку України

До Львова з робочим візитом прибула лідерка партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко. Вона розповідає, що зараз дуже багато рішень влади та висловлювання політиків викликають багато запитань. Зокрема вона наголосила на нещодавніх заявах прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Також розкритикувала й закон про відбір в України останнього мільйону ґектарів сільськогосподарської землі, який за словами лідерки «Батьківщини», є гарантією продовольчої безпеки нашої держави.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Упродовж доби на Львівщині спіймали 21 палія сухої трави (відео) Упродовж доби на Львівщині спіймали 21 палія сухої трави (відео)
2 людей напередодні отримали опіки через пожежі на відкритих територіях.
Колишньому спецпризначенцеві зі Львівщини загрожує довічне за вбивство чоловіка Колишньому спецпризначенцеві зі Львівщини загрожує довічне за вбивство чоловіка
27-річному львівському екс-правоохоронцеві загрожує довічне позбавлення волі за злочини, вчинені на Рівненщині.
У Львові закінчили реконструкцію трамвайного депо на вулиці Промисловій (відео) У Львові закінчили реконструкцію трамвайного депо на вулиці Промисловій (відео)
Відтепер депо, що на вулиці Промисловий функціонуватиме як основне підприємство. Звідси на маршрути щоденно виїжджатимуть 75 трамваїв.
Loading...
Load next