ЕКСПЕРИМЕНТ у театрі Заньковецької: готують одразу 3 вистави

ЕКСПЕРИМЕНТ у театрі Заньковецької: готують одразу 3 вистави
У театрі імені Марії Заньковецької одночасно розпочали підготовку одразу 3-х вистав, які глядачі зможуть побачити вже наприкінці вересня та на початку жовтня

У театрі імені Марії Заньковецької одночасно розпочали підготовку одразу 3-х вистав, які глядачі зможуть побачити вже зовсім скоро.

До роботи залучили й знаного режисера Давида Петросяна, який вперше працюватиме у цьому театрі. Його вистава буде заснована на творі Ольги Кобилянської «Земля», де розкривається, зокрема, проблема непорозуміння поколінь, яке є руйнівником подальших відносин у суспільстві, каже режисер.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові невдовзі відбудеться прем'єра на виставу Василя Стефаника "Злодій" (відео) У Львові невдовзі відбудеться прем'єра на виставу Василя Стефаника "Злодій" (відео)
У театрі Заньковецької тривають генеральні прогони прем’єри вистави за однойменною новелою Василя Стефаника.
У театрі Заньковецької вже проводять фінальні репетиції перед прем’єрою комедії «Дами й гусари» У театрі Заньковецької вже проводять фінальні репетиції перед прем’єрою комедії «Дами й гусари»
У національному театрі ім. Марії Заньковецької вже проводять фінальні репетиції перед прем’єрою комедії Александера Фредро «Дами й гусари»
Про життя до війни: у Львові актори із 10 міст України презентували п'єсу "Станція Львів" (відео) Про життя до війни: у Львові актори із 10 міст України презентували п'єсу "Станція Львів" (відео)
Актори із 10 міст України написали п’єсу на основі життєвих подій, які були звичними для людей до війни 
Loading...
Load next