Військовий дивом ВИЖИВ після важкого поранення

Військовий дивом ВИЖИВ після важкого поранення
У центрі Незламні готують до протезування 31-річного захисника, якому уламки міни прошили все тіло

Він знову вчиться ходити і мріє встати на дві ноги. 31-річний Сергій Рибалко наш захисник. На війну пішов практично наступного дня після повномасштабного вторгнення. До цього працював за кордоном. Якраз в перший день відпустки приїхав додому, а вже наступного був у військоматі.

Коли він перебував в районі Вугледару, під час мінометного обстрілу одна з мін впала за декілька метрів від Сергія.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео) Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео)
Заньківчани розгорнули у своєму театрі волонтерський центр: сортують гуманітарну допомогу та надають тимчасовий прихисток переселенцям.
У Львові діти продають квіти, щоб зібрати кошти для нашої армії (відео) У Львові діти продають квіти, щоб зібрати кошти для нашої армії (відео)
У центрі Львова провели спеціальну акцію, аби зібрати кошти для закупівлі захисного спорядження для наших військовослужбовців.
День Збройних Сил Ураїни: у Львові вшанували загиблих воїнів (фото, відео) День Збройних Сил Ураїни: у Львові вшанували загиблих воїнів (фото, відео)
Львів долучиться до телемоста за участю президента Володимира Зеленського.
Loading...
Load next