На Львівщині від ускладнень СОVID-19 помер ексзаступник голови ОДА

На Львівщині від ускладнень СОVID-19 помер ексзаступник голови ОДА
На Львівщині помер 74-річний колишній заступник голови Львівської ОДА та керівник апарату Микола Лазуркевич.

За інформацією ЗМІ, життя чоловіка обірвалося через ускладнення від коронавірусу у вівторок, 13 квітня. 

- Він завжди був опорою для всієї сім’ї та родини. До нього ми зверталися за порадою і підтримкою. Він завжди знаходив мудрі пояснення і слова підтримки. Його дотепні жарти вже стали крилатими висловами серед внуків. Він нам усім прищепив любов до історії, українських пісень, до своєї землі, — написала у Фейсбуку донька покійного Роксолана Лабай.

Микола Юліанович Лазуркевич працював в ЛОДА у 1997–2002 роках. У 2002–2006 році був заступником керівника справами Львівської обласної ради.

Читайте також
Закохані померли в один день через COVID-ускладнення Закохані померли в один день через COVID-ускладнення
Подружжя потрапило в реанімацію із пневмонією, обом було по 66 років. Жінка померла вранці 26 жовтня, її чоловік – через 12 годин.
Львівщина готується до впровадження "червоної" зони карантину (відео) Львівщина готується до впровадження "червоної" зони карантину (відео)
За інформацією ЛОДА, наразі у Львівській області зафіксували 159 411 випадків коронавірусу. Із початку пандемії від недуги померли 4 086 хворих, натомість одужали - 138 678.
У Львові встановили причину смерті 63-річного чоловіка, який помер після вакцинації У Львові встановили причину смерті 63-річного чоловіка, який помер після вакцинації
У Львові 15 квітня медики зробили щеплення вакциною “AstraZeneca/Covishield” 63-річному чоловіку, однак вже 16 квітня після отримання першої дози вакцини чоловік помер.
Loading...
Load next