У Львові збудують муніципальний стрілецький тир

У Львові збудують муніципальний стрілецький тир
На вул. Лисенка у Львові збудують муніципальний тир. Нежитлове приміщення реконструюють у спортивний центр, а збудують усе за кошти меценатів

На вул. Лисенка у Львові збудують муніципальний стрілецький тир. Нежитлове приміщення реконструюють у сучасний спортивний центр, а збудують усе за кошти меценатів. Міська рада ж бере на себе закупівлю необхідного обладнання. Тут займатимуться кульовою стрільбою та стрільбою з лука.

Тир матиме три поверхи: на першому рівні стрільбище на 25 метрів, на другому рівні – основна дистанція на 50 метрів, третій поверх – лучне поле на 18 метрів та навчальні аудиторії.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Де і коли з’явиться новий тир для дітей та дорослих Де і коли з’явиться новий тир для дітей та дорослих
Старий та занедбаний тир перетворюють у сучасне стрільбище
Доля "хрущовок" у Львові: термін експлуатації помешкань добіг кінця (відео) Доля "хрущовок" у Львові: термін експлуатації помешкань добіг кінця (відео)
Є три сценарії, які передбачають реконструкцію післявоєнної забудови: модернізація без відселення мешканців, реконструкція з відселенням та знесення будинку.
У Львові продовжують оновлювати Малоголосківський парк (відео) У Львові продовжують оновлювати Малоголосківський парк (відео)
Працівники компанії «Lev Development» продовжують розчищати територію зеленої зони від різного виду непотребу.
Loading...
Load next