ВРАЖАЮЧІ ЗМІНИ: у Львові оновили старе бомбосховище

ВРАЖАЮЧІ ЗМІНИ: у Львові оновили старе бомбосховище
Бомбосховище коштувало місту більше 2 млн. гривень, але тепер може прихистити аж на 5 діб

60 років у забутті,  цвілі та смітті: старе бомбосховище у Львові тепер просто не впізнати. Три місяці ремонту, й укриття готове приймати не мало не багато  300 людей. Комунальники зізнаються, що коли вперше побачили занедбане приміщення – у них буквально відняло мову. Аби розчистити його – довелося завантажити непотребом аж 30 машин.

В оновленому бомбосховищі усе за останнім словом техніки: сучасна вентиляція, санвузли, водопостачання, і навіть генератор. Укриття, хоч і залежне від міських комунікацій, але при тотальному блекдауні, воно захистить людей на 5 діб.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Прибирання та оновлення: у Малоголосківському парку у Львові розчищають зелену зону від сміття (відео) Прибирання та оновлення: у Малоголосківському парку у Львові розчищають зелену зону від сміття (відео)
Працівники компанії "LEV Development" продовжують прибирання парку після Великодніх свят. Повністю розчистити цю зелену зону від непотребу мають влітку.
У Львові жінка народила в укритті під час повітряної тривоги У Львові жінка народила в укритті під час повітряної тривоги
Валерія Чечін під час повітряної тривоги народила у бомбосховищі Третього ТМО Львова.
На «Гарячу лінію» Львова надійшло 65 звернень щодо доступності та стану сховищ На «Гарячу лінію» Львова надійшло 65 звернень щодо доступності та стану сховищ
Лише впродовж минулої доби на «Гарячу лінію» Львова надійшло 65 звернень щодо доступності та стану сховищ
Loading...
Load next