ПІДТРИМКА дітей ЗАХИСНИКІВ: їм виплачуватимуть 50 тис. грн щорічно

ПІДТРИМКА дітей ЗАХИСНИКІВ: їм виплачуватимуть 50 тис. грн щорічно
У Львові дітям, батьки яких віддали своє життя у боротьбі з російськими агресорами або отримали важку інвалідність, виплачуватимуть 50 тис. грн. до досягнення повноліття

Тепер у Львові діти, батьки яких віддали своє життя у боротьбі з російськими агресорами або отримали важку інвалідність, зможуть отримувати грошову підтримку на навчання та оздоровлення. Загалом вони отримуватимуть 50 тис. грн щорічно до досягнення повноліття.

Посадовці зазначили, що враховуючи реалії сьогодення вирішили переглянути ці програми й скерувати кошти на підтримку цієї категорії дітей. Для отримання допомоги один з батьків або опікун має подати заяву до Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові відбувся форум "Творимо разом світ, безпечний для дітей" У Львові відбувся форум "Творимо разом світ, безпечний для дітей"
Психологи, освітяни та батьки допомогли один одному зрозуміти, як пережити воєнний стрес
За рік роботи благодійного проєкту «Пташки перемоги» бійцям передали вже майже 7300 дронів За рік роботи благодійного проєкту «Пташки перемоги» бійцям передали вже майже 7300 дронів
Благодійники передали нашим військовим масштабну партію дронів, які закупили в межах благодійного проєкту «Пташки перемоги»
Львівські училища безкоштовно ремонтують автомобілі для військових (відео) Львівські училища безкоштовно ремонтують автомобілі для військових (відео)
За три місяці працівники та учні навчальних закладів відновили 35 автівок 
Loading...
Load next