Miss Victory 2023: у Львові відбулася найкрасивіша благодійна подія року

Miss Victory 2023: у Львові відбулася найкрасивіша благодійна подія року
У Львові відбулася найкрасивіша благодійна подія року Miss Victory 2023 участь у якій взяли 16 конкурсанток з усієї України

Талановиті, гарні та щирі. У Львові відбулася найкрасивіша благодійна подія року Miss Victory 2023 участь у якій взяли 16 конкурсанток з усієї України. Впродовж періоду підготовки більшість з цих  дівчат самостійно організовували цікаві івенти для дітей військовослужбовців.

Головна мета конкурсу зібрати кошти на організацію свята для дітей військовослужбовців на день святого Миколая, яке для них влаштує благодій товариство «Мій тато захищає Україну». 

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Проект нового СІЗО у Львові: Андрій Садовий оприлюднив результати конкурсу (фото) Проект нового СІЗО у Львові: Андрій Садовий оприлюднив результати конкурсу (фото)
У Львові обрали переможця архітектурного конкурсу на проект будівництва нового СІЗО, ними виявилися львівські архітектори Sulyk Architects.
Інженерка стала кращою двірничкою та перемогла у конкурсі прибиральників Інженерка стала кращою двірничкою та перемогла у конкурсі прибиральників
Ганна Чаус отримала 250 голосів від львів’ян та перемогла у конкурсі прибиральників
Краса, розум і талант: у Львові відбувся кастинг на участь у конкурсі "Міс Львів 2021" (відео) Краса, розум і талант: у Львові відбувся кастинг на участь у конкурсі "Міс Львів 2021" (відео)
Претендентки дивували журі не лише зовнішністю, а й своїми здібностями.
Loading...
Load next