У Малоголосківському парку провели майстер-клас для дітей з різьби по дереву (відео)

У Малоголосківському парку провели майстер-клас для дітей з різьби по дереву (відео)
У Малоголосківському парку пройшов майстер-клас з різьби по дереву, який організували для малечі представники компанії "LEV Development" спільно зі знаним скульптором Антоном Лубієм.

Через негоду сьогодні дітей було менше, але найстійкіші доробляють вже свою другу дерев’яну  фігуру.

Процес подобається, але швидко втомлюєшся. Робимо знову діда вусатого, волохатого. Я одну маю вдома, а другу думаю бабі віддати, - розповів учасник майстер-класу Максим.

Деколи може бути важко забирати, чи от такі штуки можуть залишатися, ну а так, то все доволі легко, - додав учасник майстер-класу Остап. 

Скульптор каже, що діти вже можуть робити й самостійні проекти, але тільки під пильним наглядом фахівців. Для цього тут кожної п’ятниці й проводять такий творчий захід. Також паралельно тривають роботи з облаштування нового дитячого майданчика. Майстри вже завершують ворота та скульптури двох трансформерів – ОптімусаПрайма та Бамблбі.

Чекаємо сонячної погоди, щоб усе пролакувати, щоб фарба зафіксувалася добре і можемо братися вже з понеділка за першу гірку. Ми будемо робити усе самі й гірки, й гойдалки, й лазанки. Тобто майданчик буде від початку в одному стилі. В одному напрямку, - зазначив скульптор Антон Лубій.

За сприятливої погоди повністю завершать роботу над цим майданчиком до середини вересня. Якщо виникнуть затримки в процесі, то відкриття перенесуть на жовтень цього року.  Додамо, що з 15 липня по 15 вересня триває конкурс сучасної скульптури "Символи Львова", де всі охочі творці можуть долучитися до облагородження цього парку.

Головна мета - поєднати у своєму витворі природу та мистецтво. Подати свої роботи ви можете на сайті компанії "LEV Development".

 

Читайте також
Творче дозвілля для малечі: у Львові провели майстер-клас з виготовлення дерев'яних фігур (відео) Творче дозвілля для малечі: у Львові провели майстер-клас з виготовлення дерев'яних фігур (відео)
Представники компанії "LEV Development" спільно зі скульптором Антоном Лубієм провели майстер-клас для дітей із виготовлення фігур з дерева у Малоголосківсьму парку.
У Львові в Малоголосківському парку завершили розчищення відпочинкової зони (відео) У Львові в Малоголосківському парку завершили розчищення відпочинкової зони (відео)
Працівники управлінської компанії "LEV Development" спільно з ЛКП "Зелений Львів" завершили масштабне розчищення відпочинкової зони.
У Малоголосківському парку у Львові тривають роботи з облаштування дитячої зони (відео) У Малоголосківському парку у Львові тривають роботи з облаштування дитячої зони (відео)
До 15 вересня триває конкурс сучасної скульптури "Символи Львова", у межах якого всі охочі митці можуть долучитися до облагородження цього парку.
Loading...
Load next