ШОК! Утримували онлайн-обмінник валют, який використовував платіжні системи рф

ШОК! Утримували онлайн-обмінник валют, який використовував платіжні системи рф
Працівників обіцяють не звільняти, натомість вимагатимуть найвищого рівня для маленьких пацієнтів

Наразі лише юридично, а з лютого вже й фізично: новий клінічний центр для дітей повинен стати найкрутішою медичною установою у західному регіоні. Тільки послухайте: тут обіцяють лікувати як складні патології та хвороби, так і надавати й ургентну допомогу. А для цього треба об’єднати одразу дві старі обласні лікарні: Охмадит та спеціалізований дитячий мед центр. Чиновники обіцяють, що для лікарів – це тільки суцільні плюси і звільнень не буде.

Ставити на ноги нову структуру призначили лікаря-онколога Романа Кізиму. Наразі він лиш тимчасовий очільник, але якщо добре виконає свої завдання, то вже керуватиме тисячним колективом надовго. Медик зізнається, що викликів перед ним постало чимало.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
До Дня спротиву окупації Криму у Львові організують низку мистецьких подій (відео) До Дня спротиву окупації Криму у Львові організують низку мистецьких подій (відео)
Різноманітні заходи відбуватимуться упродовж 22-24 лютого.
На Львівщині посадовця "Новояворівських електромереж" затримали на хабарі в 1 млн гривень (відео) На Львівщині посадовця "Новояворівських електромереж" затримали на хабарі в 1 млн гривень (відео)
У Львівській області на хабарі у 1 мільйон гривень затримали керівника однієї з філій "Нафтогаз Тепло" - "Новояворівських електромереж". Хабарника "спіймали на гарячому" - одразу після передачі грошей.
Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото) Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото)
Чиновник Київської ОДА вимагав у підприємця 10 000 доларів США за сприяння у проведенні перевірки.
Loading...
Load next