ВІДОМИЙ маестро Сімон Камартін виконає програму творів від Моцарта та Ланюка у Львові

ВІДОМИЙ маестро Сімон Камартін виконає програму творів від Моцарта та Ланюка у Львові
В проєкті композитора виважена класика від Моцарта та потужна сучасність від Ланюка.

Його не лякає війна, бо має в серці Україну. Відомий швейцарський диригент Сімон Камартін разом з дружиною скрипалькою спеціально приїхав до Львова, аби дати можливість нашим людям, хоча б на дві години забути про страшні будні.

Твори для свого проекту Сімон Камартін підбирав дуже ретельно. Це класичний Моцарт та наш сучасний львівський геній Юрій Ланюк. Солістка сопрано Мар’яна Головко в захваті від вибору швейцарського диригента, адже саме їй випала честь прем’єрного виступу.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Масштабна ДТП на Львівщині: постраждала пасажирка однієї з машин Масштабна ДТП на Львівщині: постраждала пасажирка однієї з машин
Водій «Фольксвагену» в’їхав у легковик, що спричинило зіткнення ще 2-х автівок. Внаслідок події постраждала пасажирка однієї з машин.
Тривають ремонтні роботи: у Львові на площі Митній перекрили прохід для пішоходів (відео) Тривають ремонтні роботи: у Львові на площі Митній перекрили прохід для пішоходів (відео)
Прохід до підземного переходу на площі Митній – перекрито до 24-го серпня: у Львові відновили ремонтні роботи біля Бернардинського дворика.
Старт нового проєкту «TEEN CHART Ukrainian music juniors» Старт нового проєкту «TEEN CHART Ukrainian music juniors»
Телеканал ПравдаТУТ Львів запрошує молодих виконавців долучати свої відеороботи до хіт-параду. Заявки можна надсилати на пошту [email protected]
Loading...
Load next